Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Упродовж кварталу до міської влади Ковеля надійшло майже 650 звернень

Упродовж кварталу до міської влади Ковеля надійшло майже 650 звернень

Упродовж першого кварталу від мешканців Ковеля до міського голови, його заступників та через органи влади вищого рівня надійшло майже 650 звернень, що на 19 відсотків менше, ніж за аналогічний період торік. Збільшилась їх кількість електронною поштою (40 проти 7). 

Із всіх отриманих вирішено позитивно – 330, відмовлено у задоволенні – 3, надано роз’яснення –202 та 111 знаходяться на додатковому контролі.

Свої пропозиції, заяви та скарги місцевій владі адресували 2048 громадян.

Відповідно до моніторингу зменшилось число колективних звернень. Вони стосувались ремонту доріг, водовідведення, благоустрою прибудинкових територій (видалення дерев, асфальтування, встановлення контейнерів для збору сміття та ін.), влаштування вуличного освітлення, зменшення тарифів на оплату комунальних послуг тощо.

Понад 50 відсотків складають заяви ковельчан, які потребують соціального захисту та підтримки, матеріальної допомоги на лікування (інваліди, учасники війни, пенсіонери). Таких зареєстровано 385.

Актуальними для мешканців міста залишаються питання комунального господарства: утримання, ремонту житла та комунальних мереж -28, плата за житло та комунальні послуги - 23, надання послуги теплопостачання - 14, благоустрій територій та ремонт доріг - 33, водозабезпечення -16, електропостачання -17, бездіяльність працівників комунальних служб - 5, інші -58.

Незначна кількість звернень - щодо житлової політики (15 проти 11). В них йшлося про надання житла - 4, дозволу на продовження терміну проживання в будинках - 1, сприяння у приватизації квартир-1, інші - 9. Питання забезпечення житлом та поліпшення житлових умов учасників АТО, сімей загиблих захисників України, учасників бойових дій, інвалідів війни, багатодітних родин знаходяться на постійному контролі у міського голови.

37 осіб побували на особистому прийомі у голови та його заступників. Він здійснювався згідно з затвердженим графіком, який розміщений на офіційному сайті міської ради.

Керівництво виконавчого комітету та міської ради докладало зусиль, вживало заходи для розв’язання порушених проблем та задоволення прохань ковельчан. Заявників своєчасно інформували про результати розгляду та прийняті рішення.

До виконавчого комітету надійшло 10 інформаційних запитів, які опрацьовані у визначені законодавством терміни.

У міській раді розглядаються звернення, прийняті через телефонний зв’язок та мережу Інтернет. Отож, ковельчани можуть використовувати комунікативні та інтерактивні засоби для контактів з місцевою владою.


Надія Кончаківська,
начальник загального відділу

Читайте також:

08 квітня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти