Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Заступник міського голови Ігор Прокопів зустрівся з представниками Ковельської філії ГО “Союз Українок”

Заступник міського голови Ігор Прокопів зустрівся з представниками Ковельської філії ГО “Союз Українок”

 Заступник міського голови Ігор Прокопів зустрівся з представниками Ковельської філії громадської організації “Союз Українок” на чолі з її новим керівником Лілією Єгоровою.

Лілія Яківна тільки розпочинає роботу на цій посаді, тож у ході розмови обговорили чимало тем, визначались щодо подальших напрямків співпраці. Зокрема, йшлося про організацію загальноміських заходів та державних свят, патріотичне виховання молоді. Також голова організації говорила про те, що вони будуть продовжувати позитивні напрацювання, що є у союзянок.

Ігор Прокопів наголосив, що міська влада підтримує усі хороші справи організації, зокрема, роботу школи гармонійного розвитку, якою опікуються активістки.

Нагадаємо, що уже впродовж кількох років діє цей заклад. Заняття проходять у неділю за різними напрямками. Це — художньо-естетичний, культурно-патріотичний, природничо-оздоровчий, медико-психологічний, дозвільно-ігровий та кулінарний етикет. Цьогоріч знову запрошуються діти від 10 до 13 років до школи гармонійного розвитку.

Для її роботи, а також для “Союзу Українок” міська влада надала окремі кімнати у культурно-просвітницьому центрі. Під час зустрічі було запропоновано розглянути інший варіант розташування організації в тому ж приміщенні на вул.Незалежності,89. Союзянки зазначили, що вони обговорять це питання на найближчих своїх зборах.

Чимало запитань було у жінок стосовно розвитку міста, реконструкції парку. Вони підтримали ідею щодо перенесення історичного музею в будівлю колишнього РАЦСу.

На завершення розмови Лідія Єгорова зазначила: “Зрозуміло, що ми всі маємо спільне бажання бачити наше місто кращим. Ми його любимо, тож будемо і далі працювати над тим, щоб усім тут жилось комфортно”.

Так як питань виникало впродовж розмови дуже багато, то Ігор Ярославович запропонував у подальшому зустрітись у ширшому форматі та продовжити діалог.

Читайте також:

26 вересня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти