Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі понад 350 школярів стали учасниками Олімпійського уроку

У Ковелі понад 350 школярів стали учасниками Олімпійського уроку

З нагоди Дня фізичної культури та спорту у Ковелі відбувся відкритий Олімпійський урок, в якому взяли участь понад 350 дітей.

Після урочистого відкриття юнаки і дівчата мали змогу сфотографуватись з неодноразовими переможцями чемпіонатів України та Європи з веслування на байдарках і каное Павлом Борсуком, Ілоною Грабовець та Андрієм Гузем.

Вчителі фізичного виховання загальноосвітніх навчальних закладів міста заздалегідь підготувались до проведення Олімпійського уроку. За відкритим заняттям мали змогу спостерігали мешканці нашого міста, адже все відбувалось в парку культури і відпочинку імені Лесі Українки

Крім того, були проведені спортивні конкурси та естафети. В особистих змаганнях, зокрема, у “жонглюванні м’ячем” переміг Денис Панасюк (ЗЗСО -ліцей №7), а у “стрибках на скакалці” - Настя Черняк (НВК № 13).

Серед команд - “найвлучнішими” стали представники НВК № 13, у “фризбі” перемогли учні ЗОШ № 9, “найспритнішими” були школярі ЗЗСО-ліцей №1, “найшвидшими” - ЗЗСО -ліцей №7, а “найтехнічнішими” - НВК № 13. Команда тринадцятої школи була кращою і в конкурсі “пінгвіни з м’ячем”.

Всі переможці, призери в командних конкурсах та індивідуальних змаганнях нагороджені олімпійською атрибутикою від Волинського відділення НОК та солодощами.

Ігор Семенюк ,
начальник відділу
фізичної культури та спорту
 

Читайте також:

17 вересня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти