Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У дворах ковельських багатоповерхівок ведуться ремонтні роботи

У дворах ковельських багатоповерхівок ведуться ремонтні роботи

За останні кілька років чимало прибудинкових територій багатоповерхівок у Ковелі набули сучасного вигляду, стали впорядкованими, гарними і комфортними для проживання. До цього списку цьогоріч додасться ще ряд дворів.
 
Нині активно ведеться капітальний ремонт на вулиці 1 Грудня, 2 та 4.
Тут здійснено реконструкцію водовідведення. Буде розширено під’їзну дорогу. Її та тротуар викладають бруківкою. Облаштують і майданчик для паркування транспортних засобів, якого тут досі не було.  
 
Усі роботи профінансують з міського бюджету. На це передбачено понад два мільйони гривень. На об’єкті працюють будівельники ТОВ "Єврошляхбуд Ковель", яке стало переможцем відповідної закупівлі.
Добре було, аби після підрядної організації, до справи долучилися і мешканці будинків, які б подбали про озеленення, влаштування квітників, затишних зон для свого відпочинку та дозвілля дітей. Хотілося б, аби підтримувався створений порядок і благоустрій. 
У нинішньому році у місті також буде капітально полагоджено двори на Володимирській, 85 та 40 років Перемоги,17. Крім того, ведеться ремонт територій біля двох багатоповерхівок — на вул. Мечникова, 2 та Заводській, 17.



Читайте також:

16 липня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти