Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Обранці громади затвердили зміни до міського бюджету

Обранці громади затвердили зміни до міського бюджету

Відбулась ювілейна — п’ятдесята сесія міської ради, на якій  розглянуто понад 70 питань.
 
З-поміж іншого йшлося  про підсумки виконання міського бюджету за перший квартал 2019 року.
За цей період загальний обсяг доходів становить 216 мільйонів 740 тисяч гривень. Власні надходження загального фонду — 91 мільйон 265 тисяч. Рівень виконання затвердженого показника – 108,9 %, понад план залучено - 7 мільйонів 476 тисяч гривень.
 
Ці надходження будуть спрямовані на розвиток міста. Сьогодні депутати затвердили відповідні зміни до головного кошторису.
 
Зокрема, майже 5 з половиною мільйонів гривень буде додано на будівництво, реконструкцію та ремонт об’єктів комунального господарства .
 
За ці кошти планують здійснити капітальний ремонт доріг на вулицях Симоненка та Мічуріна, прибудинкових територій    на Володимирській,85 та 40 років Перемоги,17, 
 
Фінанси також використають на ремонт мережі водовідведення на вул. Ярослава Мудрого та  ремонт ліфтів у будинках на Володимирській, 99, Чайковського, 9-А та Незалежності,108. 
 
Також  додаткові кошти отримають заклади охорони здоров’я, освіти, фізичної культури та спорту.
 
На засіданні було розглянуто понад 40  питань щодо регулювання земельних відносин в місті. Вони стосуються надання дозволів на складання проектів землеустрою з відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд, індивідуальних гаражів, садівництва, затвердження проектів землеустрою, договорів оренди землі, її власності та прав користування тощо. Затверджено протоколи засідань комісії по розподілу земельних ділянок між учасниками АТО та погоджено внесення даних до єдиного реєстру учасників АТО, розглянуто заяви й звернення.
 
Прийнято ряд рішень з містобудівних питань.
 
Депутати погодили внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на 2019- 2021 роки. Йдеться про включення до її фінансових ресурсів додаткових коштів депутатського фонду для матеріальної підтримки виборців. 

Читайте також:

25 квітня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти