Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

В УВКГ “Ковельводоканал” презентували нову сучасну систему диспетчеризації

В УВКГ “Ковельводоканал” презентували нову сучасну систему диспетчеризації

 Днями в УВКГ “Ковельводоканал” директором компанії ТОВ  SIMPLEENERGY  Віталієм Устимчуком було презентовано нову сучасну  систему диспетчеризації. 
До неї входять  промислові станції передачі даних з використанням бездротового зв'язку і програмного забезпечення власної розробки  для управління обладнанням, а також зберігання, обробки і візуалізації інформації. 
 
Як зазначив керівник фірми, у результаті впровадження системи буде отримано ряд переваг у роботі. Зокрема, це дасть змогу оперативно збирати  інформацію про стан системи водопостачання, контролювати всі електричні параметри, дистанційно керувати об'єктами водопостачання, автоматично підтримувати рівень води в резервуарах та тиску і витрати води в напірному трубопроводі першого і другого підйомів. Диспетчер на моніторі відразу буде відслідковувати проникнення сторонніх людей на стратегічні об’єкти.
Це зумовить скорочення витрат на технічний огляд віддаленого обладнання, зменшення кількості виїздів персоналу, дистанційне визначення причин несправностей, оперативну реакцію на нештатні ситуації.
 
З новинкою у роботі підприємства познайомився міський голова Олег Кіндер. Він відзначив, що це ще один крок до поліпшення якості надання послуг та ефективної організації праці.
 
Олег Олексійович наголосив: “Впродовж останніх років дуже багато зроблено для розвитку підприємства, його модернізації. З міського бюджету постійно виділяються на це кошти. Лише у 2017-2018 році підприємство отримало від міста  майже 30 мільйонів гривень. Адже і нові мережі водопостачання, які збудовані у Ковелі останнім часом,  теж будуть передані на баланс водоканалу”.
Олег Кіндер зазначив, що прийшовши на посаду міського голови, він поставив завдання перед керівництвом підприємства - зменшити необліковані витрати води. І сьогодні є вагомий результат, якщо тоді це було 60%,  то на сьогодні – 42,4%, понаднормативні витрати – 12,1%.
Керівник водоканалу Юрій Рибачок розповідає, що вони прагнутть бути  кращими серед підприємств, які надають послуги з водопостачання та водовідведення. А впровадження сучасних інноваційних технологій - це необхідність нинішнього дня. 
 
Крім того,  автопарк підприємства за останні п’ять років було оновлено на 8 одиниць. Нещодавно  було придбано асенізаційну бочку на базі автомобіля МАЗ.
Купувати техніку, проводити ремонтні роботи, заміну технологічного обладнання вдається завдяки інвестпрограмі — отриманим коштам від надання додаткових послуг та завдяки фінансуванню з міського бюджету.
 
Разом з тим, це не лягає на плечі ковельчан, адже у тариф  закладено нульову рентабельність.
 
Юрій Іванович каже, дуже важливо, що міська влада теж зацікавлена у розвитку підприємства. І прогрес, якого досягнуто   — це спільний успіх.  
 
“Міський голова особисто тримає всі питання на контролі, цікавиться роботою підприємства, його стратегією розвитку. Ми погоджуємо усі важливі для нас рішення і відчуваємо підтримку”, - акцентував  Юрій Рибачок. 

Читайте також:

26 грудня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти