Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі організували «новорічний вогник» для слухачів Університету ІІІ віку

У Ковелі організували «новорічний вогник» для слухачів Університету ІІІ віку

Зустріч Нового року – це дивовижна подія, завжди хвилююча і радісна. Саме така атмосфера панувала у приміщені міської ради ветеранів, де відбувся новорічний вогник.
Справжнє свято для слухачів Університету ІІІ віку подарували учні міської гімназії. Вдало підібрані музичні твори та віншування лунали біля прикрашеної ялинки.
Людей поважного віку прийшли привітати заступник міського голови Ігор Прокопів, начальник управління соціального захисту населення Софія Сагаль. Вони побажали ковельчанам доброго здоров’я, миру і надалі залишатися оптимістами, вірити в добро та з гарним настроєм зустріти 2019 рік та Різдво Христове.
До ветеранів звернулася і директор територіального центру соціального обслуговування Ковеля Діана Возна, яка підбила підсумки навчального семестру, налаштувала слухачів на активний відпочинок і побажала кожному творити свою особисту історію успіху. Працівники терцентру вручили кожному новорічний подарунок.
Атмосферу урочистості довершило частування, за яким присутні обмінювалися враженнями, спілкувалися та вітали один одного.



 

Читайте також:

26 грудня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти