Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі відзначили День захисника України

У Ковелі відзначили День захисника України

У переддень свята – Дня захисника України в Ковелі на меморіалі Слави відбувся урочистий мітинг.

Звертаючись до ковельчан, міський голова Олег Кіндер зауважив, що немає більш відповідальної та гордої нині професії, ніж Український солдат — захисник країни. Він висловив вдячність ветеранам війни, військової служби, учасникам національно-визвольних змагань, воїнам-інтернаціоналістам, військовослужбовцям, учасникам АТО та ООС, волонтерам.

- Ваш внесок у справу захисту держави важко переоцінити. Велика Вам шана, повага, спасибі за самовідданість, мужність, віру й незламність, - наголосив очільник міста.

18 ковельчанам — учасникам бойових дій, військовослужбовцям частини А2042, Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату, ветеранам Збройних Сил за мужність й самовідданість, патріотизм, гідне виконання громадянського і військового обов’язку, відстоювання миру, цілісності й незалежності країни та з нагоди Дня захисника України вручено Почесні грамоти та цінні подарунки.

Учасники мітингу оплесками вітали бійців, які один за одним виходили за нагородами.

Слово мав військовий комісар Сергій Гладун. Вітання звучали від ліцеїста Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні Бориса Логвинюка.

Пам’ять про загиблих патріотів – оборонців України вшанували хвилиною мовчання, а панахиду відслужив протоієрей Василь Мичко з духовенством.

На завершення заходу лягли квіти до стели загиблим землякам – учасникам АТО, воїнам-інтернаціоналістам та Вічного вогню, пам’ятника борцям за волю України.

Читайте також:

13 жовтня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти