Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Юні ковельчани — переможці та призери чемпіонату області з легкої атлетики

Юні ковельчани — переможці та призери чемпіонату області з легкої атлетики

Відбувся чемпіонат Волинської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2003 року народження та молодших за програмою спартакіади «Волинь спортивна».

Звичайно, карантин завадив якісній підготовці до низ, проте збірна команда Ковеля показала непоганий результат, посівши п’яте місце серед 13 колективів області.

Хочемо відзначити дружню підтримку ковельчан в наполегливій естафетній боротьбі за соті секунди на останніх метрах до фінішу. Наші дівчата - Анастасія Прокопчук, Ульяна Степанюк, Жанна Караджи, Рафіна Котик, посіли 3 місце.

Ілля Вовниш, Любомир Рацький, Назар Костюкевич, Ілля Клімук з естафетного бігу серед юнаків, піднялись на другу сходинку п’єдесталу.

Приємно порадували своїх наставників Анік Гейко та Ангеліна Шкадюк, завоювавши І та ІІ місце в метанні спису відповідно.

Ульяна Степанюк стала “срібним” призером змагань з бігу на 100 м. “Бронзу” у цьому виді спорту вибороли Анастасія Прокопчук (200м), Ілля Клімук (800м), Назар Костюкевич (400м).

Підготували юних спортсменів до змагань тренери-викладачі з легкої атлетики Петро Карпук, Андрій Михайлюк, Олена Клімашевська та Алла Повх.

Адміністрація КЗ КДЮСШ вітає переможців та призерів та їх наставників і бажає подальших спортивних успіхів.
 

Читайте також:

12 жовтня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти