Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі продовжили карантин, затвердили перелік обмежень при різних рівнях епіднебезпеки

У Ковелі продовжили карантин, затвердили перелік обмежень при різних рівнях епіднебезпеки

Сьогодні під керівництвом першого заступника міського голови Михайла Гетьмана відбулося засідання міської комісії з  питань  ТЕБ та НС. 
Про стан епідемічної, медико-біологічної ситуації в Ковелі, спричиненої коронавірусом, інформувала  завідувачка Ковельським міськрайонним відділом ДУ “Волинський ОЛЦМ України” Людмила Маляр.  Вона повідомила, що ситуація стабілізувалася. Показник інцидентності у  період з 30 липня по 5 серпня становить 7,32 (при нормативі 12) на 100 тисяч населення, при середньообласному – 36,2. 10 містян, хворих на COVID-19, завершують лікування амбулаторно. Людмила Сергіївна наголосила, що у Ковелі карантин послаблений, але не відмінений, тому потрібно дотримуватись його вимог. 
 
 
Про роботу у межах повноважень розповів начальник міськрайонного управління Держпродспоживслужби Микола Король. Спеціалісти й надалі проводять моніторингові обстеження закладів торгівлі, громадського харчування, перукарень, офісних приміщень щодо дотримання санітарних та протиепідемічних заходів, спрямованих на запобігання поширенню коронавірусу COVID-19.  Загалом вони побували у понад 700 закладах. У 172 виявлені порушення, складено 39 адмінпротоколів.
 
На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 року № 641 комісія  вирішила продовжити у Ковелі карантин до 31 серпня. Акцентовано, що забороняється:  перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без засобів індивідуального захисту (респіраторів або масок), а на вулицях - без документів, що посвідчують особу,  самовільно залишати місця самоізоляції, обсервації.
 
Також затвердили перелік визначених Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій обмежень, які діятимуть у Ковелі у випадках встановлення на території міста зеленого, жовтого, помаранчевого або червоного рівнів епідемічної небезпеки. Нині наше місто віднесено до зеленої зони.
 
Військовому комісару Ковельського ОМВК Сергій Гладуну доручено відновити з 1 вересня роботу лікарської комісії при міській призовній дільниці  Ковельського ОМВК. 
 
Про дотримання законодавства у сфері пожежної та техногенної безпеки в загальноосвітніх навчальних закладах та закладах дошкільної освіти міста доповів Володимир Войтанік - начальник Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області. При цьому назвав проблемні моменти, які поступово усуваються.
    
З протоколом засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій можна ознайомитись на офіційному сайті міської ради у розділі «Увага! Важлива інформація».

Читайте також:

07 серпня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти