Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Міський голова Олег Кіндер дякує ковельчанам за дотримання вимог карантину та просить не нехтувати ними й надалі

Міський голова Олег Кіндер дякує ковельчанам за дотримання вимог карантину та просить не нехтувати ними й надалі

Шановні ковельчани!

Ситуація у Ковелі щодо захворюваності на COVID-19 дещо стабілізувалась. На сьогодні одужало уже 300 осіб, це - вдесятеро більше, ніж тих, хто лікується від недуги. Це дозволило у місті пом’якшити карантин. Зважаючи на Ваші звернення, відновили роботу дитсадки, кінотеатр, музеї, готелі, стадіони, фітнес-центри, ресторани, громадський транспорт.
Втім, Волинь не може перейти до наступного етапу послаблення обмежень. Це зумовлено тим, що один з 4 визначених критеріїв - інцидентність перевищує рекомендований - 11 і становить 16,7%.
Та й остання статистика по Україні є досить тривожною. Тому Уряд прийняв рішення щодо продовження адаптивного карантину до 31 серпня. У залежності від епідситуації у регіонах з 1 серпня встановлюється зелений, жовтий, помаранчевий або червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Навіть для «зеленої зони» є обов’язковими маски у громадських будівлях. Масові заходи можуть відбуватися за умови перебування не більше 1 особи на 5 кв. метрів, перевезення дозволено тільки для пасажирів на сидячих місцях.

Хочу подякувати усім мешканцям міста, підприємцям, керівникам  за те, що дотримуєтесь протиепідемічних заходів  під час трудової діяльності та у місцях масового перебування людей. 
 
Прошу  Вас і далі не нехтувати  простими правилами: тримати дистанцію, без потреби не виходити на вулицю,  мити руки, користуватись засобами індивідуального захисту. 
 
Розумію, що влітку в масці дуже спекотно. Але всі ми маємо усвідомлювати масштаби загрози і бути обачними. Сьогодення вимагає від нас ще більшої відповідальності.

Вкотре прошу: давайте берегти і поважати один одного, наберемось терпіння і пройдемо це випробування достойно.

Читайте також:

28 липня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти