Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі змінено режим роботи ЦНАПу та установ соціальної сфери

У Ковелі змінено режим роботи ЦНАПу та установ соціальної сфери

Учора відбулося засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке провів міський голова Олег Кіндер. Він поінформував присутніх про посилення контролю за протиепідемічними заходами та ознайомив присутніх з протоколом засідання Регіональної комісії ТЕБ та НС від 16 червня 2020 року № 21, акцентувавши увагу на рекомендаціях щодо встановлення та функціонування на в’їздах та виїздах з міста Ковеля карантинних контрольно-пропускних пунктів.

Завідувачка Ковельським міськрайонним відділом ДУ “Волинський ОЛЦМ України” Людмила Маляр повідомила про епідемічну ситуацію на Ковельщині. Зокрема, вона зазначила, що з початку епідсезону у Ковелі зареєстровано 551 ймовірний випадок захворювання на коронавірус, з них у 259 осіб лабораторно підтверджено COVID-19. Показник інцидентності по місту дещо знизився і становить 36,6 на 100 тис. населення, при аналогічному періоді минулих семи днів 45,4 на 100 тис. населення.

Начальник Ковельського МРУ ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області Микола Король зупинився на результатах роботи із запобігання поширенню зазначеного вірусу. Спеціалісти управління проводять моніторингові обстеження закладів міста щодо дотримання санітарних та протиепідемічних заходів. Виявлені порушення оперативно усуваються.

Фахівці і члени комісії вважають недоцільним встановлення карантинних контрольно – пропускних пунктів на території міста Ковеля, за що було проголосовано.

На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 17 червня 2020 року № 500 комісія вирішила з 24 червня запровадити наступний режим початку роботи:

- в органах виконавчої влади та місцевого самоврядування, інших державних органах - о 8 годині;

- в центрі надання адміністративних послуг, управлінні соціального захисту населення виконавчого комітету Ковельської міської ради, Ковельському відділі обслуговування громадян (сервісному центрі) Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області - о 10 годині.

Читайте також:

24 червня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти