Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі соціальні працівники доставляють літнім людям та особам з інвалідністю продукти харчування і медикаменти

У Ковелі соціальні працівники доставляють літнім людям та особам з інвалідністю продукти харчування і медикаменти

У період карантину територіальний центр соціального обслуговування м. Ковеля виконує свої повноваження у повному обсязі.

Обмежений доступ відвідувачів до установи, всі консультації та роз’яснення - в режимі онлайн та за телефонами 51435, 31995.

У відділенні стаціонарного догляду для постійного проживання заборонено провідування родичів та перебування мешканців за межами закладу. В Університеті ІІІ віку призупинено навчальний процес.

Літнім людям та особам з інвалідністю, які обслуговуються відділенням соціальної допомоги вдома, соціальні послуги надаються, як зазвичай, відповідно до затверджених графіків.

Організовано систематичне відвідування підопічних для забезпечення усім необхідним (продукти харчування, медикаменти) та мінімізації їх переміщення в громадських місцях для убезпечення від інфікування.

Працівники проінструктовані щодо засобів індивідуального захисту, дотримання санітарних правил. За кошти міського бюджету забезпечені масками. При наданні послуг користуються гумовими рукавичками. Також проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу зі своїми підопічними про умови карантину, як захистити себе від захворювання.



Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Ковеля

Читайте також:

20 березня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти