Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельські рятувальники підбили підсумки роботи за минулий рік

Ковельські рятувальники підбили підсумки роботи за минулий рік

Учора в Ковельському міськрайонному відділі управління ДСНС України у Волинській області відбулося підбиття  підсумків роботи  за 2019 рік.
 
У засіданні взяли участь начальник управління ДСНС України у Волинській області, генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук, перший заступник міського голови Михайло Гетьман, очільники районної влади, начальник відділу з питань цивільного захисту та екологічної безпеки виконавчого комітету міської ради Юрій Дідковський.
Керівник Ковельського міськрайонного відділу Управління ДСНС у Волинській області, підполковник служби цивільного захисту Володимир Войтанік зробив аналіз  оперативних дій пожежно-рятувальних підрозділів.
 
Він зазначив, що за звітний період було ліквідовано 174 пожежі та загорання, з них 40 виникло в екосистемах та на торфовищах.  Кожну третю було погашено  з допомогою установки техніки на вододжерело. В Ковелі налічується 232 вуличних та 136 об’єктових пожежних гідрантів. Під час роботи несправних  гідрантів не виявлено. 
За участю ланок газодимозахисної служби локалізовано 15 пожеж. 
 
У 2019 році для потреб пожежно – рятувальних підрозділів Ковельською міською радою було виділено  60 тисяч гривень для придбання 17 комплектів спеціального захисного одягу та  50 тисяч гривень для придбання мотопомпи з комплектом рукавів.
Також Володимир Войтанік зазначив, що в грудні парк пожежно-рятувальної техніки 4 ДПРЧ та 19 ДПРЧ поповнився двома новими сучасними автомобілями.
 
Зі словами привітань з новорічно-різдвяними святами та вдячності за роботу звернувся до колективу перший заступник міського голови Михайло Гетьман. Він побажав пожежникам міцного здоров'я, миру, щастя, злагоди й благополуччя  в сім'ях, а також спокійної служби.
За  професіоналізм, зразкове виконання службових обов'язків, вагомий внесок у справу цивільного захисту населення, досягнення високих показників у службовій діяльності Михайло Олександрович вручив Подяки міського голови начальникам караулу 4 державної пожежно-рятувальної частини  Богдану Тищуку та Євгенію Ярмолюку.
На завершення наради гостям представили пожежну автоцистерну АЦ-4-60(530927)-515М та спеціальну аварійно-рятувальну машину легкого типу САРМ-Л Ford Ranger, які рятувальники отримали від ДСНС України. Як зазначив начальник управління ДСНС України у Волинській області Володимир Грушовінчук,  оновлена та удосконалена відповідно до вимог сьогодення техніка сприятиме підвищенню ефективності виконання завдань за призначенням та суттєво покращить матеріально-технічне забезпечення підрозділів. 

Читайте також:

14 січня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти