Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельське відділення Фонду соцстраху закликає роботодавців посилити профілактичні заходи

Ковельське відділення Фонду соцстраху закликає роботодавців посилити профілактичні заходи

У 2019 році в м. Ковелі, Ковельському та Старовижівському районах відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області зареєстровано 13 (з них 3 – смертельно, 2 з можливою інвалідністю) потерпілих від нещасних випадків на виробництві.
У стані алкогольного сп’яніння трапилось два нещасні випадки, один - із смертельним наслідком, один - з можливою інвалідністю працівника. 
 
 
Через невиконання інструкцій з охорони праці загинув працівник ТОВ «Волма»; важкі травми кісток таза отримав виконроб компанії ТзОВ «Калина» внаслідок падіння в забетоновану яму на території підприємства; через дорожньо-транспортну пригоду загинув водій вантажного автомобіля ТОВ «Транс-Ковельавто»; травми правої стопи зазнав електрослюсар ТОВ «Дубечненський керамічний завод» внаслідок незахищених захисним кожухом шестерень приводу руху електролафети; травму несумісну із життям завдав кінь підсобному робітнику СТОВ «Зоря».
 
Проведений аналіз обставин і причин травматизму на підприємствах  за 2019 рік показує, що основними його причинами є: організаційні 61.5 % (8 випадків); технічні 15.4 % (2 випадки); психофізіологічні 15.4 % (2 випадки); техногенні, природні, екологічні та соціальні 7.7 % (1 випадок). 
 
З-поміж іншого, організаційні причини настання нещасних випадків — це вчасне проведення інструктажів та навчання з питань охорони праці, забезпечення працівників відповідними інструкціями, засобами індивідуального та колективного захисту, здійснення контролю за додержанням працівниками вимог нормативно-правових актів з охорони праці та ін..   
 
Враховуючи вищенаведені дані, звертаємо увагу роботодавців, керівників та спеціалістів служб охорони праці суб’єктів господарювання на посиленні профілактичних заходів, виконання яких сприятиме зменшенню виробничого травматизму.
 
 
 
 
 
Ковельське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області

Читайте також:

10 січня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти