Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі для дітей непростої долі організували новорічну забаву

У Ковелі для дітей непростої долі організували новорічну забаву

Напередодні новорічно-різдвяних свят відбулося чудове святкове дійство для маленьких діток, сім'ї яких перебувають у складних життєвих обставинах.

На розваги завітало чимало дітвори. У гарній, затишній кімнаті маленьких гостей чекало велике розмаїття іграшок та веселих розваг.

“Халабуда кідс” наповнилася щирим сміхом та нестримною радістю. Яке ж свято без казкових героїв?! Як зустрічати Новий рік без чудес?!

Прийшов на допомогу веселій команді Сніговик! Завдяки йому вдалося розкрити таємницю хитрої “Баби-Яги” та її невгамовних “друзів”.

Діти щиро повірили у казку та всіляко допомагали Сніговику здолати всі труднощі! Хлопчики й дівчатка старанно виконували хитрі завдання, проходили чудернацькі естафети, розгадували загадки, аби врешті до них прийшли добрий Дід Мороз та чарівна Снігуронька.

Ох, і гуділо все навколо, ох, і раділо все навколо від нестримної енергії малечі! Діти неабияк підготувались до свята, кожен вивчив гарний вірш чи пісню аби “задобрити” старого дідуся та отримати такий бажаний подарунок!

Усі учасники дійства пішли додому, отримавши море позитиву та хороших вражень.

Організатори - служба у справах дітей та міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді висловлюють щиру вдячність аматорському театру "10 ряд 10 місце" (керівник Олена Малюга-Мельникова) за чудову виставу, а також "Халабуді кідс" за моживість провести час у казковому приміщенні.

Читайте також:

27 грудня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти