Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі підписали меморандум про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг

У Ковелі підписали меморандум про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг

Сьогодні міський голова Олег Кіндер і перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман підписали меморандум про співпрацю у сфері надання адміністративних послуг (про створення спільного / міськрайонного Центру надання адміністративних послуг).

Це зумовлено реалізацією державної політики щодо реформування місцевого самоврядування та децентралізації влади. Ставиться за мету поліпшення якості надання адміністративних послуг населенню, насамперед шляхом забезпечення надання максимально можливого їх переліку у спільному (єдиному) Центрі для представників територіальної громади міста та мешканців району.

Сторони узгодили наміри розташувати основний офіс ЦНАП у приміщенні, що є об’єктом власності територіальної громади міста Ковеля в особі Ковельської міської ради, за адресою: вул. Незалежності, 73, територіальний підрозділ ЦНАП – у приміщені, що є об’єктом державної власності в особі Ковельської районної державної адміністрації, що на вул. Драгоманова,22.

Після прийняття рішення Кабінетом Міністрів України про передачу зі сфери управління Ковельської районної державної адміністрації у власність територіальної громади міста Ковеля адмінбудівлі, що знаходиться на вул. Драгоманова,22, міська рада зобов’язується прийняти його у власність та забезпечити належне облаштування приміщень ЦНАП, а також їх обладнання та утримання.

Працівники відділу з питань організації діяльності центру надання адміністративних послуг та відділу державної реєстрації, які обслуговують мешканців Ковельського району, під час ліквідації зазначених структурних підрозділів будуть переведені на відповідні посади у центр надання адміністративних послуг виконавчого комітету.

Для координації діяльності та спільного вирішення питань щодо налагодження роботи ЦНАП утворено робочу групу для розроблення плану заходів та механізму передачі повноважень з організації надання адміністративних послуг (створення міськрайонного центру надання адміністративних послуг). Її співголовами є перший заступник міського голови та перший заступник голови райдержадміністрації.

Читайте також:

23 грудня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти