Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю оновили кабінет для фізіотерапевтичних процедур та масажу

У центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю оновили кабінет для фізіотерапевтичних процедур та масажу

У центрі комплексної реабілітації дітей з інвалідністю облаштували кабінет для фізіотерапевтичних процедур та масажу, що дозволить поліпшити якість цієї послуги. Зокрема, було придбано новий апарат для парафінотерапії та необхідні сучасні меблі. Кошти на це було виділено з міського бюджету.

Перевагою фізіотерапії є її тривала післядія – терапевтичний ефект не тільки зберігається протягом досить значного проміжку часу, але й може коливатися від декількох тижнів до 4-6 місяців.

Окрім теплолікування, у закладі також проводяться інші процедури: електрофорез, дарсонваль, інгаляції, магнітотерапія, міостимуляція, світлолікування (тубус-кварц) тощо.

Нині Центр відвідує 27 дітей з особливими потребами з міста та району. Тут діють відділення соціальної та педагогічної реабілітації, фізичної реабілітації та медичного спостереження.

Широкий спектр послуг дає можливість надавати допомогу дітям за всіма провідними напрямками реабілітації.

- Впродовж семи років років своєї діяльності Центр зазнав кардинальних змін. Постійно ми запроваджуємо нові послуги, закуповується необхідна апаратура, меблі, залучаються фахівці для роботи з особливими дітьми. І завжди ми відчуваємо розуміння і підтримку влади з усіх питань, - каже директор закладу Марія Кисляк. 

Читайте також:

22 жовтня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти