Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі готуються до Дня захисника України

У Ковелі готуються до Дня захисника України

Відбулось засідання оргкомітету з підготовки і відзначення у Ковелі Дня захисника України, 77-ї річниці утворення УПА та Дня Українського козацтва, яке провів заступник міського голови Ігор Прокопів. 
 
Представники громадських організацій висловили свої пропозиції, які були враховані та внесені до програми святкування. 
 
Офіційні заходи розпочнуться 11 жовтня о 14.15 год. на меморіалі Слави з хвилини мовчання та покладання квітів. Потому о 15.00 год. усіх чекатимуть в народному домі “Просвіта”, де  заплановано урочисту програму   та святковий концерт. 
 
З нагоди свята в навчальних закладах міста пройдуть «уроки пам’яті», зустрічі з ветеранами АТО та УПА. У Палаці учнівської молоді - патріотичний конкурс «Козацькому роду нема переводу». 
 
На любителів спорту теж чекає цікава програма — турніри з футболу, баскетболу, військово-туристичний фестиваль “Козацькі розваги”.
 
Для учнівської молоді хочуть організувати патріотичний похід у міжобласний наметовий національно-патріотичний табір  “Волинська Січ”. Цим буде займатись  керівник табору  Сергій Дружинович та молодіжний центр “Місто ідей”
 
Працівники територіального центру соціального обслуговування відвідають ветеранів УПА вдома та нададуть їм необхідну допомогу. 
 
Комунальні служби впорядкують братські могили, пам’ятники та пам’ятні місця.

Читайте також:

01 жовтня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти