Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Депутати погодили зміни до міського бюджету, де передбачили кошти на будівництво спортивного майданчика

Депутати погодили зміни до міського бюджету, де передбачили кошти на будівництво спортивного майданчика

Сьогодні відбулась п’ятдесят п’ята сесія міської ради. Вона розпочалась з урочистого моменту. Міський голова Олег Кіндер та секретар міської ради Віра Федосюк вручили Подяки працівникам аптечних установ. Своє професійне свято вони відзначали 21 вересня.

У ході засідання було опрацьовано майже 70 питань. Більшість з них – земельні та містобудівні.

Крім того, депутати погодили зміни до міського бюджету. Ковель отримав 710, 6 тисяч гривень державної субвенції на будівництво мультифункціонального майданчика для занять ігровими видами спорту. Ці кошти, а також співфінансування з міського бюджету, така ж сума - 710,6 тисяч гривень виділяються за цільовим призначенням головному розпоряднику коштів – управлінню освіти. Спортивний об’єкт облаштують біля НВК №13.

Гостра дискусія розгорнулась під час розгляду проєкту рішення, що стосується звіту про роботу тимчасової контрольної комісії міської ради з вивчення та вирішення питань діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

Після довготривалого обговорення обранці громади не підтримали звіт. Отже, комісія на наступне засідання має його доопрацювати.

На сесії затвердили інвестиційну програму Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал», надали дозвіл цьому ж підприємству на отримання кредитного ліміту.

Депутати взяли до відома інформацію про роботу управління соціального захисту населення. Внесено зміни до окремих місцевих програм - підтримки епізоотичного благополуччя, проведення лабораторно-діагностичних робіт у сфері ветеринарної медицини Ковельською міжрайонною державною лабораторією Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у Ковелі та соціального захисту окремих категорій мешканців міста . 

Читайте також:

26 вересня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти