Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

На п’ятдесят четвертій сесії міської ради депутати розглянули майже 60 питань

На п’ятдесят четвертій сесії міської ради депутати розглянули майже 60 питань

Сьогодні відбулася п’ятдесят четверта сесія міської ради. Традиційно розпочали засідання з інформацій, депутатських звернень і запитів.

На прохання міської ради Ковельський міськрайонний відділ управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області повторно провів перевірку дотримання вимог пожежної безпеки у сесійній залі. Йдеться про обмеження кількості перебування тут людей до 50 осіб.

Керівник згаданого відділу Володимир Войтанік повідомив, що вимога пожежних витримується, про що буде складено відповідний акт.

Долучився до розмови і начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук, котрий поінформував, що відбувся тендер на проведення ремонтних робіт. У його рамках передбачено влаштування ще одного евакуаційного виходу із сесійного залу, що дозволить розмістити тут 70 чоловік.

У ході роботи розглянуто майже 60 питань порядку денного. Зокрема, внесено зміни до рішення міської ради від 13.12.2018р. №45/7 “Про міський бюджет міста Ковеля на 2019 рік”. Здійснено внутрішнє коригування видатків на охорону здоров’я, освіту, культуру, соціальний захист, фізичну культуру і спорт, на виконання робіт з будівництва, реконструкції та ремонту об’єктів комунального господарства .

Понад 30 рішень стосувались регулювання земельних відносин в місті. Це - надання дозволів на розроблення документації, складання проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд, індивідуальних гаражів, садівництва, городництва, затвердження проєктів землеустрою, надання ділянок в оренду та постійне користування, договорів оренди землі тощо.

Підтримали обранці громади надання дозволів на розроблення детальних планів територій, їх затвердження та внесення до них змін.
Також внесли зміни до окремих місцевих програм, збільшили розмір статутного капіталу та затвердили Статут підприємства теплових мереж "Ковельтепло". 

Читайте також:

22 серпня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти