Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Батькам нагадують про своєчасне проходження медичного огляду та вакцинацію дітей-школярів

Батькам нагадують про своєчасне проходження медичного огляду та вакцинацію дітей-школярів

Відділ охорони здоров'я та управління освіти вкотре нагадують батькам про вчасну підготовку дітей до нового навчального року, а саме - проходження медичного огляду з обов'язковим проведенням вакцинації.

Учні без необхідних щеплень не будуть допускатися до відвідування дитячих колективів. Адже такі інфекційні хвороби як дифтерія, кір, краснуха, епідемічний паротит, кашлюк набувають загрозливого характеру. Особливо небезпечна недуга - дифтерія, від ускладнень якої рівень смертності сягає 50 відсотків, а рівень інвалідизації – до 40 відсотків.

Медичний профілактичний огляд школяра здійснюється лікарем педіатром, з яким батьки підписали декларацію. У разі необхідності дитина направляється на додаткові консультації та обстеження лікарів-спеціалістів відповідних профілів.

Довідка учня загальноосвітнього навчального закладу про результати медичного огляду (форма 086 1/о) видається лише тим, хто отримав щеплення згідно віку.

Просимо вас, шановні батьки, не зволікати з проходженням медичного огляду вашої дитини і звернутися до свого сімейного лікаря. 

Читайте також:

31 липня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти