Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Постійна комісія міської ради погодила проєкт рішення щодо впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у Ковелі

Постійна комісія міської ради погодила проєкт рішення щодо впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності у Ковелі

Учора завершила своє засідання комісія з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою міста, комунального майна, промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торговельного та побутового обслуговування населення під головуванням Вадима Ткачука. Присутні члени комісії: Геннадій Кіндер, Сергій Кошарук, Володимир Косцьов'ят, Святослав Степанюк та Сергій Янок. 
 
У ході роботи розглянуто 30 питань, левова їх частка стосувалась  розроблення, надання дозволу або ж затвердження детальних планів територій. Інформувала  з цього приводу депутатів начальник відділу містобудування та архітектури Людмила Мурай.
Найгостріша дискусія розгорілась під час обговорення проєкту рішення щодо впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, тимчасових конструкцій та елементів благоустрою на території міста Ковель.
 
Аби припинити їх хаотичне розміщення та створити однакові умови для усіх підприємців, що здійснюють торгівлю чи надають послуги у павільйонах, кіосках, покращити їх архітектурний вигляд, напрацьовано відповідний документ. 
 
Не погодились зі змінами підприємці квіткового ринку. Тому була скликана додаткова нарада, де їм були надані  роз’яснення та узгоджено позиції сторін. Зокрема, у подальшому вони здійснюватимуть свою діяльність на вулиці Театральній (поряд з нічним клубом “Кіно”), де будуть встановлені квіткові павільйони. 
 
Потому члени комісії продовжили своє засідання та підтримали проєкт рішення. Якщо за нього проголосують обранці громади на сесії, то на його основі буде розроблятись комплексна схема розміщення тимчасових споруд  в місті, що включатиме вимоги до благоустрою прилеглої території  та архітектурне рішення споруд.  
Погодили обранці громади і внесення змін до міських програм -  розвитку цивільного захисту міста Ковеля на 2016-2020 роки; підтримки епізоотичного благополуччя, проведення лабораторно-діагностичних робіт у сфері ветеринарної медицини Ковельською міжрайонною державною лабораторією Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у м. Ковелі на 2018-2021 роки; запобігання та ліквідації наслідків підтоплення  окремих територій міста Ковеля на 2019-2021 роки.
 
 
Заслухали на комісії інформацію директора КП “Добробут” Володимира Михалевича щодо  використання коштів Програми поводження з безпритульними тваринами в місті. Депутати рекомендували відповідним службам виконкому на наступному тижні провести нараду та напрацювати додаткові заходи з реалізації згаданої Програми.

Читайте також:

25 червня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти