Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельчани показали високі результати в змаганнях з настільного тенісу

Ковельчани показали високі результати в змаганнях з настільного тенісу

У КЗ КДЮСШ ім. Є. Кондратовича пройшов турнір з настільного тенісу серед юнаків і дівчат Ковеля і Ковельського району. У змаганнях взяли участь 27 спортсменів. Серед наймолодших 2009 р.н. і менших перше місце зайняв Максим Полятичко,  другим був  Станіслав Долінко – обидва з Ковеля. 
У віковій категорії 2007 – 2008 р.н. всі місця п’єдесталу посіли  юні ковельські тенісисти. Перемогу здобув Максим Міліщук, другим став Нікіта Дятел, третім – Дмитро Жихор.
Серед учасників 2005 – 2006 р.н.  найвищий результат в Олександра Бабенкова з Ковеля, другий - у Віталія Стояновича з села Нужина Ковельського району, третій -  в Олега Дулька з с. Білина.
 
У групі 2004 р.н. і старших у напруженій боротьбі перше місце здобув  Денис Ясашний, друге - Дмитро Краснов, а третє  - Богдан Стасюк.  Всі з Ковеля.
 
Серед дівчат без вікових обмежень перемогу святкувала Оксана Крочук з смт Голоби, другою була ковельчанка Вікторія Валігура, а третьою- ковельчанка    Ангеліна Глебець.
За пропозицією головного судді турніру Володимира Косяка пройшли змагання в парному розряді, в яких разом з молодими ковельськими тенісистами взяли участь дорослі. Перше місце виборола пара в складі Дениса Ясашного і Богдана Стасюка, друге -  в Богдана Здробилка та Ігоря Бівініса,  на третьому  -Володимир Малашевський й Віталій Стоянович. 
 
Призери та переможці були нагороджені грамотами та медалями. 






 

Читайте також:

06 травня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти