Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Запрошуємо ковельчан долучитися до генерального прибирання міста

Запрошуємо ковельчан долучитися до генерального прибирання міста

Небайдужі й ініціативні ковельчани вже розпочали наводити лад у місцях відпочинку, на власних садибах, територіях підприємств й установ.
 
З 2 квітня по 2 травня у Ковелі - місячник з благоустрою.  13 квітня – день довкілля. Передбачається здійснити комплекс заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, приведення у належний санітарний стан парків, спортивних й дитячих майданчиків, узбіч доріг, кладовищ, пам’ятників, житлових, гаражних і садівничих масивів, берегів річки Турії, а відтак  підготуватися до Великодніх і травневих свят. 
 
На визначених об’єктах працюватимуть комунальники, трудові колективи, студенти, учні, педагоги навчальних закладів, службовці, громадські активісти. Спільні зусилля дозволять створити у рідному місті сприятливе для життя і відпочинку довкілля, чистоту й ошатність,  хороший імідж Ковеля та його мешканців. 
 
Запрошуємо представників громади долучитися до загальноміської справи. Сподіваємося, що і цього року ковельчани проявлять високу свідомість й  активність у заходах з впорядкування рідного міста. 

Читайте також:

08 квітня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти