Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельське відділення Фонду соціального страхування закликає всіх роботодавців неухильно дбати про безпеку своїх працівників

Ковельське відділення Фонду соціального страхування закликає всіх роботодавців неухильно дбати про безпеку своїх працівників

  Вкладаючи кошти в створення безпечних умов праці, проведення необхідних профілактичних заходів, роботодавці заощаджують  кошти страхувальників, убезпечують працюючих від травм і каліцтв, а як наслідок - бережуть їхнє здоров'я й життя.
 
Охорона праці є невід’ємною складовою забезпечення гармонійного розвитку суспільства. Саме тому важливо пам’ятати, що підвищення рівня культури охорони праці в суспільстві – це запорука збереження здоров’я працівників.
 
За перший квартал 2019 року страховий експерт з охорони праці Ковельського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області взяв участь у роботі 5 комісій з розлідування нещасних випадків, з них - 3 страхові випадки, в т. ч. один із смертельним наслідком. 
 
Під час пересування територією підприємства працівник ТОВ «ВО «Ковельсільмаш» послизнувся та впав, травмувавши при цьому ногу.  Основна причина настання нещасного випадку - незадовільний технічний стан території підприємства (пішохідні доріжки не були оброблені піщано-соляною сумішшю). Внаслідок  дорожньо-транспортної пригоди травму ноги отримав водій автобуса ТДВ «АТП 10706». Через невиконання інструкцій з охорони праці, тяжкі травми несумісні з життям отримав працівник ТОВ «Волма».
 
Одним з основних пріоритетів та метою діяльності Фонду соціального страхування України є профілактика виробничого травматизму та професійної захворюваності серед застрахованих осіб. Це один з основних статутних видів діяльності Фонду. Профілактика виробничого травматизму  сприяє зменшенню нещасних випадків на підприємствах.
 
Працівники Ковельського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Волинській області завжди готові надати допомогу страхувальникам в оперативному  вирішенні всіх питань в разі настання нещасного випадку. 
 
Водночас, закликаємо всіх роботодавців неухильно дбати про безпеку своїх працівників, створювати  належні умови,  аби уникнути травмувань.
 
 
 
   Павло Поліщук, страховий експерт з охорони праці
   Ковельського відділення УВД ФСС
   України у Волинській області                        

Читайте також:

02 квітня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти