Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

1664 особи взяли участь у пробному ЗНО, яке проходило у 6 пунктах Ковеля

1664 особи взяли участь у пробному ЗНО, яке проходило у 6 пунктах Ковеля

16 березня та 23 березня в Ковелі абітурієнти мали можливість пройти пробне зовнішнє незалежне оцінювання 2019 року.  У нашому місті працювали 6 пунктів в загальноосвітніх школах І-ІІІ ступеня № 1, № 7 та №10,  в «Навчально-виховному комплексі «загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня № 11-ліцей», в «Навчально-виховному комплексі «загальноосвітній школі І-ІІІ ступеня № 13-колегіум»,  а також в Ковельському промислово-економічному коледжі.
У перший день тестування його процедуру пройшли 650 бажаючих з Ковеля та Ковельського району. Явка сягнула 99,5 відсотка. Учні склали пробне тестування з української мови та літератури. 
 
У наступну дату у пробному ЗНО взяли участь 1014 осіб. Крім мешканців Ковельщини  свій рівень знань з історії України, математики, іноземної мови, біології, географії, хімії, фізики тестували представники з Ратнівського, Старовижівського, Любомльського, Турійського районів, м.Володимира-Волинського, смт Шацька.  
 
 Тести відповідали програмам зовнішнього незалежного оцінювання, укладались Українським центром оцінювання якості освіти і були максимально наближеними до тих, що будуть надані під час основної сесії.

Пробне тестування у всіх заявлених пунктах було організоване згідно  методичних та технічних  рекомендацій ЛРЦОЯО, пройшло у відповідності до процедури зовнішнього незалежного оцінювання. Всім абітурієнтам були надані друковані матеріали пробної сесії.

Щоб отримати кількість зарахованих балів з певного предмета, учаснику тестування буде необхідно внести до електронної форми на сайті ЛРЦОЯО свої відповіді з бланків А та Б, скориставшись послугою сервісу «Результат». Згодом в електронному особистому кабінеті учасника пробного тестування буде  виведений бал ДПА та кількість балів для сертифікату, відповідно до введених раніше відповідей. 
 
Лариса Жаб’юк,
головний спеціаліст
управління освіти

Читайте також:

25 березня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти