Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

За сумлінну працю подякували комунальникам

За сумлінну працю подякували комунальникам

З нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства в Палаці учнівської молоді відбулися урочистості. 
 
Для міської влади житлово–комунальна галузь - особлива зона уваги. Адже це тепло у квартирах і під’їздах, якісна питна вода, чистота на вулицях і прибудинкових територіях, безпека на дорогах і в громадських місцях. Тому саме сюди депутати та виконком  скеровують чималі кошти. Зокрема, торік на галузь було виділено 62 мільйони гривень. Не менше передбачено і на нинішній рік. Крім того, спрямовуються фінансові ресурси і на розвиток підприємств.
 
У Ковелі рік за роком поліпшується їх стан, по можливості модернізуються виробничі процеси, закуповується нове сучасне обладнання, оновлюється автопарк.
 
 
Із професійним святом колективи галузі привітав міський голова Олег Кіндер.Він подякував усім за нелегку й відповідальну працю. 
Без сумніву, запорука успішного розвитку кожного підприємства - в умілому господарюванні,  компетентності та відповідальності керівника, злагодженій роботі колективу. 
Тож особливі слова вдячності Олег Олексійович адресував своєму заступнику Андрію Товстизі та начальнику управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрію Стернічуку, керівникам  ремонтних житлово-комунальних підприємств Наталії Гейко та Віктору Соловянчуку, директорам КП “Добробут” Ігорю Михалевичу, ПТМ «Ковельтепло» - Володимиру Бойку та начальнику водоканалу — Юрію Рибачку.
 
“Сьогодні перед вами, вашими колективами стоять важливі й відповідальні завдання – поліпшення економічного стану підприємств, запровадження нових, більш ефективних форм обслуговування. Не зважаючи на ряд проблем, які часто не залежать від вас, я впевнений, що ви не підведете і зумієте досягти бажаних результатів”, - зазначив Олег Кіндер.
 
 
Міський голова з нагоди професійного свята кращим працівникам підприємств комунального господарства вручив відзнаки, цінний подарунок та матеріальне заохочення. Почесною грамотою міської ради нагороджено Ігоря Михалевича – директора КП «Добробут  за сумлінну працю, вагомі досягнення в розвитку підприємства, забезпечення у місті належного стану благоустрою. Подяки міського голови за вагомі професійні здобутки, компетентність й відповідальність при виконанні посадових обов’язків отримали: Микола Антонюк – водій РЖКП №1, Костянтин Гайковський – слюсар аварійно-відновлювальних робіт УВКГ «Ковельводоканал», Дмитро Гуль – тракторист КП «Добробут», Андрій Калитюк – провідний інженер УВКГ «Ковельводоканал», Петро Наумич– слюсар з експлуатації та ремонту газового устаткування ПТМ «Ковельтепло», Василь Полівода – двірник РЖКП №1, Борис Римарук – озеленювач КП «Добробут», Тетяна Римарчук – майстер технічної дільниці РЖКП №2, Людмила Стеблій – двірник РЖКП №2, Віктор Фелось – слюсар з обслуговування теплових мереж ПТМ «Ковельтепло».
Приємна новина чекала на директора ПТМ «Ковельтепло» Володимира Бойка, якому відповідно до Указу Президента присвоєно звання «Заслужений працівник сфери послуг України».
 
 
Учасників урочистостей вітали аматори сцени, які подарували їм чудовий  святковий концерт.











 
 
 

Читайте також:

15 березня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти