Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі до підніжжя пам’ятника Лесі Українці поклали квіти

У Ковелі до підніжжя пам’ятника Лесі Українці поклали квіти

Сьогодні  з нагоди 148-ї річниці від дня народження славної доньки України – поетеси,  драматурга та громадської діячки Лесі Українки представники міської влади,  громадськість поклали квіти до підніжжя її пам’ятника.
Леся належить до найяскравішої плеяди українських літераторів, чия творчість і сьогодні звучить актуально. Її незламна віра в краще майбутнє  досі надихає українців, спонукає боротись за краще життя для свого народу. У Ковелі її ім’я носить спеціалізована школа №3, на її честь названо бульвар у центрі міста, чимало назв вулиць пов’язані  з родиною Косачів. Віднедавна присвоєно ім’я матері Лесі - Олени Пчілки міській гімназії.
 
Начальник відділу культури Вікторія Савлук   подякувала усім, що прийшли вшанувати пам’ять великої  Українки. Вона зауважила, що у місті відбулось чимало заходів, присвячених пам’яті поетеси. Зокрема, вчора Ковель приймав учасників огляду — конкурсу народно-інструментальної музики  “Калинова сопілка”.
Вікторія Анатоліївна запросила усіх присутніх на тематичний вечір  до дня народження Лесі Українки «Ти в безсмертну зросла Українку і пішла у безсмертя століть», що відбудеться сьогодні о 14 годині у Палаці учнівської молоді. 

Читайте також:

25 лютого 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти