Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковель і ковельчани готуються до Нового року

Ковель і ковельчани готуються до Нового року

Сьогодні на центральній площі Ковеля за підтримки міського голови Олега Кіндера відбувся передноворічний ярмарок. На торгах мешканці міста мали можливість придбати за вигідними цінами необхідне до святкового столу - м’ясо, ковбаси, овочі, фрукти,  рибні і м’ясні вироби, солодощі, іншу продукцію місцевих переробних підприємств. 
 
 
Людно було біля прилавків. Ковельчани робили покупки, давали рекомендації знайомим щодо вибору продуктів, вітали один одного з прийдешнім Новим роком. Приємно було спостерігати, що торби городян наповнювалися різноманітним крамом. А отже, всі активно готуються до свята. Залишається лише побажати всім хорошого настрою, здоров’я і здійснення всього задуманого.
Засяяв вогнями і наш рідний Ковель. Чекає гостей красуня-ялинка біля Палацу учнівської молоді, мерехтять гірлянди у вітринах, вікнах, на подвір’ях. А днями засвітилась нова ілюмінація на вулиці Незалежності, придбана за кошти міського бюджету.
На опорах вуличного освітлення встановлені оригінальні конструкції, які випромінюють яскравий блиск, ваблять зір, створюють  піднесену атмосферу.

Читайте також:

29 грудня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти