Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Олександр Савченко: у Ковелі роблять дуже хорошу справу

Олександр Савченко: у Ковелі роблять дуже хорошу справу

Під час робочої поїздки в Ковель голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко разом із міським головою Олегом Кіндером відвідали одну з котелень міста, де встановлені котли, виготовлені ТОВ ”Волинь-Кальвіс”.


Як поінформував Олег Олексійович, два з них сьогодні працюють на дровах, здатні забезпечити теплом великий мікрорайон - пологовий будинок, школу, дитсадок, кілька багатоповерхівок. Задіяні в котельні два оператори, які завантажують обрізки деревини в котли потужністю 1250 кВТ кожний.

Олександр Савченко відзначив, що котельня є сучасною, екологічно чистою, і що дуже важливо, тут не використовують дуже дорогий газ, хоча необхідна апаратура теж є.

Потому керівник області оглянув підприємство, яке здатне постачати такі обігрівальні пристрої по всій Волині та Україні.

Директор ТОВ “Волинь-Кальвіс” Анатолій Понікарчук розповів, що це спільне українсько-литовське підприємство було засноване понад десять років тому. За цей період його продукція, особливо твердопаливні котли стали добре знаними на теренах країни.

Висока якість і надійність опалювального обладнання, постійне врахування інтересів покупця, оперативне реагування на його потреби та побажання створили «Волинь-Кальвісу» репутацію надійного партнера, конкуретноспроможного гравця на регіональному та всеукраїнському ринках.


Підібравши необхідну модель, в асортименті їх до 100 видів, можна успішно вирішити питання опалення, як окремого сільського будинку, дачі або котеджу, так і багатоквартирного будинку, школи, виробничих приміщень або навіть невеликого мікрорайону. При цьому будуть дотримані високі європейські вимоги з екологічних показників.

Місто теж активно співпрацює з товариством. Зокрема, впродовж останніх років було придбано 20 потужних котлів на альтернативних видах палива.

Продукція «Волинь-Кальвісу» є надзвичайно затребуваною в умовах нинішнього ринку і попит на неї постійно зростає. На підприємстві дбають про поліпшення якості, розширення асортимету, нарощення виробничих потужностей. Ціни теж є прийнятними для споживача. А ще - завдяки підприємству більше дізнаються і про Ковель в Україні.


Анатолій Понікарчук показав і котельню, яка є на підприємстві. Вона повністю оснащена власною продукцією, її робота автоматизована. Про неполадки, що можуть статися, приходить повідомлення оператору на мобільний телефон.

Разом з тим, Анатолій Миронович продемонстрував переваги котла, що тут встановлений, та може працювати на тирсі та дровах. Він повністю забезпечує теплом адміністративні та виробничі приміщення. Для цього достатньо використовувати лише 30-40 % його призначення. Крім того, замовники зможуть відразу побачити обігрівальні прилади у дії.

Голова ОДА Олександр Ілліч після екскурсії сказав, що він у захваті від побаченого.

 Ну, вміємо ж, вміємо. Чомусь ми всі дуже любимо все імпортне. Дякую, що мене запросив сюди міський голова Олег Олексійович. У Ковелі роблять дуже хорошу справу. Вважаю, що нам більше потрібно рекламувати нашу вітчизняну, волинську, ковельську продукцію. Багато хороших речей тут виготовляється, які сьогодні затребувані на ринку і їх якість відповідає ціні. Тож усім рекомендую.

До речі, очільник області пообіцяв і собі придбати котел на “Волинь -Кальвісі”.


 

Читайте також:

03 грудня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти