Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковель і Ленчна у рамках Програми транскордонного співробітництва підготували спільні проекти

Ковель і Ленчна у рамках Програми транскордонного співробітництва підготували спільні проекти

Ковель і Ленчна у рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 підготували три спільні проекти.


Вони спрямовані на популяризацію історичної спадщини, підтримку культурних традицій, розширення туристичної інфраструктури та зміцнення співпраці між Ковелем та Ленчною.

На реалізацію кожного - можна отримати фінансування у розмірі від 20 до 60 тисяч євро. У планах — конференції, виставки, різноманітні імпрези, створення рекламної та презентаційної продукції про міста, інформаційних ресурсів про архітектурні пам’ятки.

Міський голова Олег Кіндер побував в Ленчні і разом з бурмістром Теодором Косярскі підписали документи для представлення проектів на конкурс.

Нещодавно у Польщі відбулись вибори до місцевих органів влади. У Ленчні бурмістр Теодор Косярскі, який перебував на посаді 16 років, уже не балотувався. Проте, перемогу здобула людина з команди — його заступник Лєшек Влодарскі.

Олег Кіндер привітав його з успіхом та подякував пану Теодору за багаторічну співпрацю і висловив сподівання, що усі хороші напрацювання, які є між нашими містами будуть продовжуватись і надалі.




 

Читайте також:

01 листопада 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти