Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Депутати затвердили зміни до міського бюджету

Депутати затвердили зміни до міського бюджету

Відбулась чергова сорок третя сесія міської ради. На ній було розглянуто майже сімдесят питань.
На початку міський голова Олег Кіндер та секретар міської ради Віра Федосюк вручили Подяки представникам автомобільної галузі з нагоди професійного свята, яке вони відзначатимуть у неділю.

Далі депутати озвучили звернення, які в основному стосувались благоустрою міста. Зокрема, мова йшла про ремонт доріг, облаштування прибудинкової території, світлофорних об’єктів.

У ході роботи обранці громади затвердили звіт про виконання міського бюджету за дев’ять місяців 2018 року та ряд міських програм. Серед них — про запровадження електронного документообігу у виконавчих органах Ковельської міської ради на період 2018-2020 років, про проведення заходів по локалізації та ліквідації небезпечного виду рослин - борщівника Сосновського на окремих територіях міста Ковель на 2019 рік, про запобігання та ліквідації наслідків підтоплення окремих територій міста Ковеля на 2019-2021 роки.

Погоджено і зміни до бюджету. У зв’язку із збільшенням обсягу доходів, виникла можливість для забезпечення необхідних видатків, на які не вистачало фінансового ресурсу.

Зокрема, збільшується фінансування програм, що стосуються фізичної культури та спорту, на 100 тисяч гривень Зростають видатки на 30 тисяч гривень на підготовку та участь збірних команд міста в спартакіаді «Волинь спортивна - 2018», інших обласних, всеукраїнських та міжнародних змаганнях з настільного тенісу та легкої атлетики. На проведення міських спортивно - масових заходів – на 10 тисяч, на стільки ж – на участь дорослої та дитячо - юнацьких команд Ковеля у навчально - тренувальних зборах до кубка, чемпіонату Волині та інших турнірів з футболу.

Для реалізації міської програми підтримки розвитку пріоритетних видів спорту на 2018 рік додається 30 тисяч гривень на веслування на байдарках і каное та 20 тисяч на вільну боротьбу.

Додаткові фінансові ресурси, які спрямовуються для освітньої галузі — будуть використані на придбання миючих засобів та медикаментів для шкіл та ДНЗ, електрокотлів, які вийшли з ладу, на харчоблок ДНЗ №10 та ДНЗ №7, кухонного обладнання для ДНЗ міста, встановлення вентиляційного обладнання у ДНЗ №6, ремонти. Крім того, додаються гроші на виплату винагороди педагогічним працівникам міста.

Бюджетний ресурс передбачено і на розвиток медицини. Заплановані кошти на здійснення капітального ремонту будівлі інфекційно-неврологічного корпусу, придбання обладнання та інші потреби лікувальних закладів.

Управлінню капітального будівництва та житлово-комунального господарства виділено понад сім мільйонів на благоустрій, реконструкцію та ремонтні роботи.

На Програму соціального захисту окремих категорій мешканців м. Ковеля на 2018 рік збільшуються річні бюджетні призначення до 7 мільйонів 200 тисяч гривень.

Додатково виділяється фінансування на виплату компенсацій за здійснення пільгових перевезень окремих категорій громадян у міському транспорті загального користування в сумі майже 900 тисяч гривень.

ПТМ «Ковельтепло” отримає 980 тисяч гривень на придбання самоскида.

Впродовж тривалого часу депутати не могли прийти до спільного знаменника щодо будівництва пішохідної доріжки від школи мистецтв до вулиці Театральної. Сьогодні врешті прийнято рішення про проведення благоустрою території Ковельської школи мистецтв та частини вулиці Леонтовича. Це дозволить вирішити питання, яке уже тягнеться довгі місяці.

Було розглянуто понад 40 питань, що стосуються регулювання земельних відносин в місті та містобудування. Депутати взяли до відома інформації про стан утримання та використання захисних споруд цивільного захисту в мирний час суб'єктами господарювання м. Ковеля, про роботу відділу обліку, розподілу та приватизації житла і Центру надання адміністративних послуг.


 

Читайте також:

25 жовтня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти