Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковельській виховній колонії відбулась традиційна Спартакіада

У Ковельській виховній колонії відбулась традиційна Спартакіада

Традиційно у Ковельській виховній колонії проводяться підсумкові змагання заочної Спартакіади серед неповнолітніх засуджених, яка  цьогоріч  є  двадцять девʼятою. 
 
Під час підготовки та проведення  спортивного форуму  до суддівства залучалися керівний склад Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань  та виховної колонії,  представники  служби у справах дітей, відділу молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради. 
 
За результатами змагань ІІІ етапу визначалася особиста і командна першість з кожного виду спорту.
 
Нагордження переможців супроводжувалось цікавими конкурсами, а також зустрічами засуджених із відомими спортсменами Ковельщини. Переможцем спартакіади визначено команду групи № 1 (вихователь,  капітан внутрішньої служби Колодюк Сергій Васильович, капітан Тимощук Яків). 
 
Команда-переможець нагороджена перехідним кубком, дипломом, спортивним інвентарем і солодкими призами.
 
Засуджені, які зайняли призові місця в особистій першості та команди-призери нагороджені медалями відповідно першого, другого та третього ступенів, грамотами, спортивним інвентарем та солодкими призами.
 
Переможці та призери спартакіади в особистому та командному заліках заохочені адміністрацією колонії (всього заохочених 40 вихованців).
 
 На заході була присутня начальник служби у справах дітей Жанна Вельма, яка привітала хлопців із перемогами та подарувала солодощі учасникам змагань придбані за кошти міського бюджету.
 
Служба у справах дітей 

Читайте також:

31 серпня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти