Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Колективу Ковельського УВКГ презентували новітні лічильники обліку води

Колективу Ковельського УВКГ презентували новітні лічильники обліку води

Сьогодні колективу УВКГ «Ковельводоканал» представники товариства «Аматор Метротекс» (м.Київ) презентували продукцію, яку реалізовують. А це – новітні лічильники води, газу, тепла.

Питання обліку та споживання води є актуальними для Ковеля. Тож почути пропозиції фахівців прибув міський голова Олег Кіндер, який і озвучив проблему: «Нині далеко не вся вода, яка потрапляє до споживачів і ними використовується, належно оплачується. Через це водоканал несе збитки на окремих будинках близько 30-ти відсотків. На це впливає кілька факторів. А головний із них – людський».

Менеджер товариства Іван Якима розповів про переваги лічильників, які вони пропонують. Вони виготовляються в Польщі та активно використовуються як за кордоном, так і в Україні. Прилади оснащені електронним дисплеєм, з протимагнітним захистом.


У разі встановлення такого лічильника працівник водоканалу має змогу дистанційно отримувати дані про кількість використаної води. Крім цього на прилад надходить інформація про будь-які втручання зі сторони споживача.

Спеціаліст дав відповіді на численні запитання працівників УВКГ «Ковельводоканалу».

Олег Кіндер запевнив, що влада готова підтримувати проекти, які сприятимуть ефективному веденню господарської діяльності, і допомагатиме підприємству їх реалізовувати.

Відділ внутрішньої політики, організаційної роботи
та зв’язків з громадськістю



 

Читайте також:

31 липня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти