Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Депутати підтримали доопрацьоване рішення про визнання бійців-добровольців учасниками АТО

Депутати підтримали доопрацьоване рішення про визнання бійців-добровольців учасниками АТО

На початку сорокової сесії міської ради, яка відбулася сьогодні, обранці громади Сергій Кошарук, Галина Стасюк, Володимир Косцьов’ят, Ігор Пініс, Валерій Гарбар, Сергій Вишневський, Віра Федосюк, Вадим Клімук, Ірина Роїк озвучили ряд запитів і звернень. Здебільшого вони стосувалися вирішення комунальних, архітектурно-будівельних, соціальних питань.

Мешканців Ковеля-2, які прибули на засідання, цікавило, коли завершаться будівельні роботи з прокладання мережі централізованого водопостачання цього мікрорайону. Начальник управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Стернічук поінформував про хід робіт, а міський голова Олег Кіндер повідомив, що до кінця серпня воду буде подано. Йшлося про виділення фінансової допомоги ковельчанам на лікування, видання авторської книги, про присвоєння звання Почесний громадянин м.Ковеля загиблим учасникам АТО (посмертно).

У ході роботи розглянуто майже 70 питань. Більшість з них – земельні та містобудівні.

Депутати проголосували рішення про перейменування та затвердження нової редакції статуту комунального закладу «Дошкільний навчальний заклад (центр розвитку дитини) №4 «Ромашка», про створення комунального некомерційного підприємства Ковельське міськрайонне територіальне медичне об’єднання Ковельської міської ради, які зумовлені реформами в охороні здоров’я та освіті.

У 2009 році Ковель приєднався до європейської ініціативи «Угода мерів», яка залучає місцеві та регіональні органи влади до управління процесами ефективного використання енергоресурсів та захисту клімату. В її рамках було розроблено та затверджено План дій зі сталого енергетичного розвитку міста на період до 2020 року.

Відділ економічного розвитку та торгівлі підготував моніторинговий звіт щодо виконання передбачених цим документом заходів за 2011-2017 роки, який було затверджено на сесії.

Внесено зміни до рішення міської ради від 21.12.2017 № 32/17 «Про затвердження Програми збереження пам’ятників та об’єктів культурної спадщини на 2018-2020 роки» у частині коригування передбачених коштів.

Депутати підтримали проект рішення, підготовлений секретарем міської ради Вірою Федосюк, «Про внесення змін до рішення міської ради від 23.03.2017 №21/6 «Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на сході України, учасниками антитерористичної операції». Попередньо зняли з розгляду проект авторства Ігоря Пініса та Галини Стасюк.

Відділ внутрішньої політики, організаційної роботи
та зв'язків з громадськістю



 

Читайте також:

26 липня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти