Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі дорослі і діти вийшли на «Маршрут любові»

У Ковелі дорослі і діти вийшли на «Маршрут любові»

Учора в міському парку культури і відпочинку ім. Лесі Українки відбулись змагання зі спортивного орієнтування, присвячені Дню святого Валентина «Маршрут любові». Захід був організований і проведений ГО «Дитячий клуб туристів-рятувальників «Контур», за підтримки відділу молоді, фізичної культури та спорту.

Змагання пройшли в теплій і дружній атмосфері. Кожному учаснику, який перетнув лінію фінішу, було вручено медаль та приз від громадської організації. Усіх бажаючих частували смачним гарячим чаєм, а діток пригощали солодкими мафінами (маленькими круглими випічками) від грузинської пекарні «Тоне».

Перед початком дійства було проведено майстер-клас зі спортивного орієнтування, тому навіть новачки впевнено виходили на старт.

44 пари вдало подолали дистанцію. Виступали представники різних вікових категорій: найстаршій учасниці нещодавно виповнилось 65 років, а наймолодшому – 5 років (він пройшов маршрут в супроводі одного з інструкторів ГО «ДКТР «Контур»). Кожен з радістю ділився своїми враженнями на фініші.

Переможцями та призерами «Маршруту любові» стали : 1-е місце у Кисляк Юлії та Назарука Сергія, 2-е – Тетерука Віталія і Спицької Анастасії, на 3-у – Євчук Владислав, Костюк Тетяна.

Всі вони нагороджені грамотами відділу молоді, фізичної культури та спорту, а також подарунковими сертифікатами на безкоштовне відвідування кав’ярні грузинської пекарні «Тоне», яка знаходиться по вул. Івасюка, 19.

Громадська організація «Дитячий клуб туристів-рятувальників «Контур» виносить щиру подяку за допомогу в підготовці та проведенні змагань: відділу молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету, грузинській пекарні «Тоне», самостійній державній пожежно-рятувальній частині №4, а також усім ковельчанам, які приєдналися до свята спорту та любові.
















 

Читайте також:

12 лютого 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти