Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

«Ковельські талановиті працівники культури та аматори заслуговують на визнання і пошану»

«Ковельські талановиті працівники культури та аматори заслуговують на визнання і пошану»

Щорічно 9 листопада відзначається Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва.
Напередодні свята в культурно-просвітницькому центрі на урочистості  зібралися представники благородної і почесної професії та аматори сцени. Всі ті, хто дарує незабутні хвилини спілкування з прекрасним,  зберігає та розвиває народні традиції.


Вітаючи присутніх із професійним святом, секретар міської ради  Віра Федосюк зауважила: «У Ковелі багато хороших і знаних колективів, майстрів високого рівня. Окрасою концертів є виступи народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Лісова пісня, народного аматорського вокального чоловічого ансамблю «Промінь». Професіоналами своєї справи  є камерний оркестр «Квінта», фольклорний гурт «Намисто», ансамбль народної музики «Награш», народна аматорська академічна хорова капела, гурти «Родинонька» та «Барви».

Серед великого розмаїття талантів яскраві здібності демонструють вихованці зразкової дитячої студії естрадного співу «Надія», Клуб спортивного танцю «Модерн», зразковий аматорський дитячий колектив народного танцю «Дзвіночок». Набувають особливої урочистості наші свята, коли у них бере участь народний аматорський муніципальний естрадно-духовий оркестр».

Віра Іванівна подякувала людям мистецтва за активну участь у міських заходах та наголосила: «Наші талановиті працівники культури та аматори заслуговують на визнання і пошану».


Високо оцінив працю усіх творчих людей  у житті Ковеля заступник міського голови Ігор Прокопів. Він запевнив, що влада і надалі буде підтримувати усі заклади культури, допомагати колективам.

Підтвердженням цього сьогодні є капітальний ремонт народного дому «Просвіта» та будівництво літньої естради, адже наші митці мають демонструвати свої здібності на достойних сценах, а прихильники їх творчості насолоджуватись мистецтвом – у комфортних умовах.

Представники міської влади  вручили Подяки міського голови. Серед нагороджених - учасник зразкового аматорського дитячого колективу народного танцю «Дзвіночок» Дан Чечель, учасниця народного аматорського ансамблю пісні і танцю «Лісова пісня» Валентина Троцюк, викладач по класу  фортепіано школи мистецтв Наталія Тишик, учасниця фольклорного гурту «Намисто» Світлана Кисляк та багато інших.

Також із віншуваннями та подарунком для винуватців свята прийшли начальник управління соціального захисту населення Софія Сагаль та директор територіального центру соціального обслуговування Діана Возна.

Слова привітань на адресу своїх колег звучали і від начальника відділу культури  Вікторії Савлук, яка  побажала професійних успіхів, енергії, цікавих ідей і натхнення для нових творчих проектів. Вона також вручила працівникам галузі та аматорам подяки відділу культури.

Святково настрою учасникам урочистостей додали виступи  Андрія Мигулі, Діани Андріюк та Вероніки Солтисяк.  






















Читайте також:

09 листопада 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти