Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі змагання з настільного тенісу приурочили Великодню

У Ковелі змагання з настільного тенісу приурочили Великодню

У  КЗ  «КДЮСШ ім. Є. Кондратовича»  відбулися змагання з настільного тенісу  серед  юнаків (у трьох вікових групах) та дівчат, приурочені Великодню. Їх організували і провели відділ молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету міської ради та тенісний клуб «Патріоти Волині».
        У захоплюючому турнірі взяли участь 45 спортсменів з Ковеля та Ковельського району. За його підсумками серед юнаків 2002 року народження і старших ІІІ місце посів Тарас Мельник (с. Тойкут), ІІ - виборов Дмитро Краснов (м.Ковель), а перемогу здобув Костянтин Копелюк (с. Мощена).
У середній віковій групі (2003 - 2004 р. н.)  ІІІ результат у Михайла Лазарука із Мощеної. Запеклою була боротьба за першість між  ковельчанами Богданом Здробілком та Олександром Шевчуком. З мінімальною перевагою в останній партії переміг  Богдан Здробілко,  другим став Олександр Шевчук.  Серед наймолодших тенісистів (2005 р. н. і менші) п’єдестал пошани зайняли ковельчани. На третій його сходинці - Сергій Качалай, на другій - Тарас Шевчук, а на першій - Максим Міліщук, наймолодший учасник цих змагань.
 Серед дівчат ІІІ місце посіла Діана Случик (с. Мощена),  ІІ  – Тетяна Крицун (м. Ковель ) і перемогу святкувала ковельчанка Анна Клімук.
        Відділ молоді, фізичної культури та спорту виконавчого комітету нагородив призерів та переможців грамотами і медалями.
       Чудово впоралися зі своїми обов’язками судді Володимир Косяк та  Ігор  Бівініс.  

Читайте також:

19 квітня 2017
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти