Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Центр професійного розвитку педагогічних працівників організував зустріч з керівниками та вихователями ЗДО

Центр професійного розвитку педагогічних працівників організував зустріч з керівниками та вихователями ЗДО

На базі  закладу дошкільної освіти (ясла-садок) №3 «Теремок» Центр професійного розвитку педагогічних працівників  провів засідання творчих груп  директорів та вихователів-методистів з теми «Примірна інструкція з  діловодства у закладі дошкільної освіти».  
Нормативно-правове забезпечення діяльності ЗДО міста Ковеля здійснюється у відповідності до державних документів, а всі установчі — ЗДО, розроблені відповідно діючого законодавства, зареєстровані та затверджені згідно вимог.
Керівники та вихователі-методисти спільними зусиллями розробили власний примірний установчий документ -  інструкцію з діловодства  закладу дошкільної освіти.
Основою стали: Примірна інструкція з діловодства у дошкільних навчальних закладах, затверджена наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 01.10.2012 № 1059, Правила організації діловодства та архівного зберігання документів у державних органах, органах місцевого самоврядування, на підприємствах, в установах і організаціях затверджених наказом Мін’юсту від 18.06.2015 № 1000/5 та Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення  документів ДСТУ 4163:2020, яка набирає чинності  01 вересня 2021 року.
      
Нині  діловодство, як  невід’ємна  складова діяльності ЗДО,  буде  чітким, логічним, послідовним, структурованим.

Читайте також:

17 серпня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти