Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Затверджено Порядок ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва

Затверджено Порядок ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва

Постановою КМУ, що набрала чинності 2 липня 2021 року, затверджено Порядок ведення Єдиної державної електронної системи у сфері будівництва. 
 
Відповідно з 1 серпня 2021 року при подачі державному реєстратору безпосередньо або через ЦНАП документів для проведення державної реєстрації прав, серед яких є технічний паспорт, Вам необхідно попередньо звернутись до суб’єкта технічної інвентаризації для внесення даного технічного паспорта до ЄДСЕББ. 
 
Законодавством не встановлено будь-яких винятків в залежності від дати проведення технічної інвентаризації об’єктів нерухомого майна чи складання технічного паспорту. Якщо Ваш технічний паспорт виготовлений до 1.08.2021 року, Вам теж необхідно звернутись до суб’єкта проведення технічної інвентаризації, який видав технічний паспорт для внесення даного технічного паспорту до ЄДСЕББ.
 
Також повідомляємо, що відповідно до Порядку присвоєння адрес об’єктам будівництва, об’єктам нерухомого майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 07 липня 2021 року № 690 встановлено, що адреса вважається присвоєною з дня внесення до Реєстру будівельної діяльності інформації про її присвоєння. Просимо вибачення за продовження терміну надання послуги «Присвоєння адреси об’єкту нерухомого майна».
 

Читайте також:

02 серпня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти