Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі на базі ЗЗСО №8 провели засідання «круглого столу» для лідерів учнівського самоврядування

У Ковелі на базі ЗЗСО №8 провели засідання «круглого столу» для лідерів учнівського самоврядування

Традиційно в Україні 20 листопада відзначається День спільних дій в інтересах дітей (день прийняття Конвенції ООН про права дитини).
Україна ратифікувала названу Конвенцію у вересні 1991 року. Вона базується на чотирьох основних принципах: першочерговість інтересів дитини; забезпечення повноцінного життя та розвитку; залучення до громадського життя; відсутність дискримінації.

Відповідно до цього міжнародного документа в нашому місті реалізується ряд заходів, що мають на меті зменшити кількість дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, потерпають від насильства та скрути.

Минулої п’ятниці служба у справах дітей спільно з міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, молодіжним простором "Ватра" організували засідання «круглого столу» на базі ЗЗСО №8 для лідерів учнівського самоврядування .

Розпочав зустріч директор навчального закладу Василь Шворак, який побажав учасникам плідної роботи та активності в обговоренні питань. Жанна Вельма - начальник служби у справах дітей розповіла про причини та наслідки вчинення домашнього насильства. Інна Третяк - директор МЦСССДМ зупинилась на проблемі булінгу. Олександр Філон - керівник молодіжного простору "Ватра", доброволець полку "Азов" інформував про сферу діяльності осередку, де молоді люди можуть втілити в життя свої новаторські ідеї, здобути певні знання, уміння і навички. Йшлося й про засоби захисту та дотримання вимог карантину.

Під час практичної частини лідери навчались алгоритму дій при рятуванні потерпілих у різних екстрених випадках.

На завершення заходу його організатори подарували дітям сувеніри.



Служба у справах дітей

Читайте також:

23 листопада 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти