Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Юний ковельський конструктор Валентин Чох – переможець Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу «Майбутнє України»

Юний ковельський конструктор Валентин Чох – переможець Всеукраїнської науково-технічної виставки-конкурсу «Майбутнє України»

На базі ліцею №10 м. Ковеля вже другий рік працює секція науково-технічної творчості Волинської малої академії наук. Її активним учасником є десятикласник Валентин Чох. З 7 класу він відвідує гурток «Столяри-конструктори». Хлопець пропонує цікаві ідеї, намагається їх реалізовувати. Цьогоріч Валентин подав власні розробки на Всеукраїнську науково-технічну виставку-конкурс молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України» і досяг успіху. Учень ЗЗСО №10 став переможцем в напрямку машинобудування.
Керівником шкільного гуртка та секції при Волинській МАН є учитель трудового навчання Максим Селівончик. Сумлінний, творчий педагог, про якого кажуть «майстер на всі руки». Хлопці, які займаються з Максимом Валерійовичем, вміло користуються інструментом, працюють за верстатами, конструюють вироби і моделі. Це перші кроки до майбутньої професії. Щорічно його вихованці є переможцями Всеукраїнської олімпіади з трудового навчання, виставок-конкурсів науково-технічної творчості. 

Вітаємо юного винахідника Валентина Чоха з високою оцінкою його доробку. Зичимо подальшого удосконалення, нових відкриттів та досягнень.

Читайте також:

02 листопада 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти