Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Комісія опрацювала земельні й містобудівні питання

Комісія опрацювала земельні й містобудівні питання

Під головуванням Анатолія Кислюка відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань регулювання земельних відносин, містобудування. У роботі взяли участь депутати Олександр Артишук та Ірина Роїк, секретар міської ради Віра Федосюк, автори проєктів рішень.

Як результат розглянуто більше 30 проєктів рішень з регулювання земельних відносин в місті. Вони стосуються надання дозволів на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва і обслуговування жилих будинків, господарських будівель і споруд, індивідуальних гаражів, садівництва, їх затвердження, внесення змін до рішень міської ради, оренди землі, її власності, безоплатної передачі земельних ділянок у приватну власність, розгляду заяв громадян тощо.
Погодили обранці громади надання дозволів на розроблення детальних планів територій, їх затвердження та внесення до них змін, проведення благоустрою території.


У ході роботи роз’яснення та відповіді на запитання давали Вадим Логвінов – начальник відділу земельних ресурсів й Людмила Мурай – начальник відділу містобудування та архітектури.

Читайте також:

22 вересня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти