Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Депутати підтримали внесення змін до місцевих соціальних програм

Депутати підтримали внесення змін до місцевих соціальних програм

Сесійні матеріали відповідно до функціональної спрямованості розглянула постійна комісія з питань освіти, культури, охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, спорту і фізичної культури, в справах сім’ ї  і  молоді  та  релігії. Її засідання відбулося  за участю голови Ігоря Ткачука, членів - Валерія Кубая, Наталії Сеник,Валерія Гарбара,  Олени Клімашевської та секретаря міської ради Віри Федосюк. У роботі взяли участь заступник міського голови Ігор Прокопів, начальники управлінь і відділів виконавчого комітету – автори проєктів рішень.
Депутати підтримали внесення змін до місцевих  програм. Йдеться про внутрішній перерозподіл коштів. 
Зокрема, у Програмі соціального захисту окремих категорій мешканців міста  виплату компенсацій фізичним та юридичним особам, які здійснюють  пільгові перевезення окремих категорій громадян у міському транспорті загального користування зменшено  на  140 тисяч гривень. Ці кошти спрямують на медичні послуги та матеріальну допомогу учасникам АТО.
 
Взяли до відома інформацію про підготовку закладів освіти  до роботи в  2020-2021 навчальному році та до роботи в осінньо-зимовий період.

Читайте також:

18 вересня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти