Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі сформували програму відзначення державних свят

У Ковелі сформували програму відзначення державних свят

Відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення у Ковелі Дня Державного Прапора, 29-ї річниці Незалежності України, Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність. Заступник міського голови Ігор Прокопів ознайомив присутніх з пропозиціями від представників громадських організацій, структурних підрозділів виконавчого комітету.

 Члени оргкомітету висловили свої думки та бачення стосовно проведення заходів. Цьогоріч їх формат залежатиме від епідемічної ситуації. Робиться акцент на дотримання карантинних вимог, уникнення скупчення людей.

Святкування розпочнуться 21 серпня з автоквесту, організованого молодіжним центром «Місто ідей».

Члени оргкомітету прийняли рішення звернутися до керівників підприємств, установ, організацій, містян, аби до свят вони вивісили на будівлях синьо-жовтні знамена як вияв патріотизму і єдності.

З 22 серпня у культурному-просвітницькому центрі діятиме виставка вишитих робіт ковельчанки Ніни Габрилевич, а в історичному музеї – тематична експозиція «В Україні – наша воля й доля».

24 серпня у міському парку культури і відпочинку з 12 години запрацюють фотозони, оформлені у національному стилі, де кожен зможе зробити світлину на згадку. Тут звучатиме українська музика, а на центральній площі виступатимуть творчі колективи міста.

Біля Палацу учнівської молоді чекатимуть дітей, які матимуть можливість взяти участь у конкурсі малюнка на асфальті.

Заплановано і низку спортивних заходів. Кілька днів поспіль у міському центрі «Спорт для всіх» проходитиме свято дитячого футболу, на міському водосховищі – змагання з веслування на байдарках і каное, а на майданчику Волинської філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення – тенісний турнір.

29 серпня, у День пам’яті захисників України, тематичний захід розпочнеться об 11 годині біля монумента борцям за волю України, до підніжжя якого ковельчани покладуть квіти. Після цього учасники заходу вирушать до Стели пам’яті загиблих земляків, що на Меморіалі Слави, де продовжиться вшанування героїв.

Читайте також:

13 серпня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти