Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельські випускники Роман Коцюбчик та Максим Чумак підтвердили високі знання на ЗНО

Ковельські випускники Роман Коцюбчик та Максим Чумак підтвердили високі знання на ЗНО

Коцюбчик Роман - золотий медаліст, випускник ЗЗСО № 12 м. Ковеля.
Талановитий і успішний учень. Природничі науки Роман полюбив ще у юні роки. Дуже наполегливий, багато часу приділяв навчанню, самоосвіті, здобував чудові результати на Всеукраїнських учнівських олімпіадах. 

П’ять років поспіль ставав переможцем міських та обласних олімпіад з хімії (учитель - Бірук Т.С.), переможцем міських та призером обласних олімпіад з біології (учитель – Муха Г.І.).

Останні чотири роки Коцюбчик Р. був у складі обласної команди, яка представляла Волинь на IV етапі олімпіади з хімії. Успішною була участь у Всеукраїнській олімпіаді у 2018 - здобув диплом переможця ІІІ ступеня.

У 2020 році Роман став переможцем з хімії на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт слухачів Волинського відділення МАН України.

Талановитий учень талановитий в усьому. Роман Коцюбчик успішно склав ЗНО і отримав дуже хороші результати:
• хімія - 200 балів (учитель – Бірук Т.С.);
• математика – 199 балів (учитель – Романченко О.В.);
• українська мова та література – 195 балів (учитель – Сташук А.М.).

Роман вже давно обрав для себе спеціальність і вищий навчальний заклад, в якому мріє навчатися. Щиро бажаємо юнаку удачі, вдалих стартів та плідних здобутків, упевнено йти вперед до нових цілей та перемог!


Максим Чумак, випускник ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ «ЛІЦЕЙ №1 м.КОВЕЛЯ» ерудований та цілеспрямований юнак, окрім того, ще скромний, товариський, креативний, комунікабельний. Переможець та лауреат багатьох міських конкурсів та олімпіад. Призер ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з хімії та математики. Капітан міських команд юних хіміків та математиків, які неодноразово займали призові місця в обласних турнірах.
Активний член команди Всеукраїнської національно-патріотичної гри «Сокіл – Джура».

Цьогоріч він досяг поставленої мети – результат ЗНО з хімії - 200 балів. Успіхи з інших предметів: українська мова і література – 191.5 балів, математика – 191, фізика – 192 .

Вітаємо Максима та учителя хімії Мельник Оксану Анатоліївну. Зичимо їм подальших здобутків та досягнення нових висот. Ми пишаємося ВАМИ.

Читайте також:

30 липня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти