Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі підприємці отримають з міського бюджету понад 196 тисяч гривень компенсації для покриття втрат за період карантину

У Ковелі підприємці отримають з міського бюджету понад 196 тисяч гривень компенсації для покриття втрат за період карантину

Завершила розгляд заяв від представників малого бізнесу комісія для надання коштів, спрямованих на фінансування допомоги суб’єктам підприємництва на компенсацію втрат за період карантину. Вона працювала під керівництвом заступника міського голови Ігоря Прокопіва. 

За допомогою звернулося 145 підприємців, що зареєстровані у Ковелі.

Розглянувши заяви, та враховуючи інформацію, надану Ковельською ДПІ Ковельського управління ГУ ДПС у Волинській області та Ковельським міськрайонним центром зайнятості, були прийняті рішення про надання з міського бюджету фінансової допомоги на загальну суму 196 тисяч 150 гривень.

Ці кошти найближчим часом будуть зараховані на розрахункові рахунки ФОПів.

Нагадаємо, що розмір допомоги є фіксованим і встановлювався у сумі: для І групи платників єдиного податку — 225 грн. та для ІІ групи платників єдиного податку — 950 грн за кожен місяць сплаченого єдиного податку в період дії заборони здійснювати діяльність у зв’язку із карантином.

Юрій Кондратович,
начальник відділу
економічного розвитку та торгівлі

Читайте також:

27 липня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти