Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Детальний план території реконструкції забудови по вулиці Макаренка, 30

Детальний план території реконструкції забудови по вулиці Макаренка, 30

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд містобудівної документації «Детальний план території реконструкції забудови по вулиці Макаренка, 30 в місті  Ковелі Волинської області».(Скачати)

Детальний план розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій, визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки та всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами. 
 
Замовник містобудівної документації: відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради
Розробник містобудівної документації: Приватний підприємець Пекарчук Петро Петрович.

Підстава для  розроблення: рішення Ковельської  міської ради від 22 листопада  2018 року  № 44/50 «Про дозвіл на розроблення детального плану території по вул. Макаренка, 30».

Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – начальник відділу містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради  Мурай Людмила Любомирівна.
         
Основні техніко-економічні показники проекту:

Територія, на яку розроблено детальний план, знаходиться на вул. Макаренка у центральній частині міста Ковеля та відповідно до генерального плану передбачена для розміщення садибної житлової забудови. Земельна ділянка, на яку розроблено містобудівну документацію, перебуває у приватній власності для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (кадастровий номер 0710400000:09:008:0332) і має площу 0,1117 га. В межах проектної ділянки пропонується провести будівництво стоматологічного кабінету та змінити цільове використання частини земельної ділянки, площею 74,0 кв.м для розміщення вищезазначеного об’єкта громадського призначення.   Площа забудови складатиме 55,0  кв.м, площа мощення – 19,0 кв.м. 
Проект складається  з текстових та графічних матеріалів 
Графічні матеріали:
Схема розташування території у планувальній структурі міста
План існуючого використання території
Проектний план
План червоних ліній
Схема інженерної підготовки території та вертикального планування
Схема організації руху транспорту і пішоходів
Схема інженерних споруд і використання підземного простору
Текстові матеріали: 
Пояснювальна записка

З детальним планом території можна ознайомитись на офіційному сайті Ковельської міської ради www.kovelrada.gov.ua у рубриці «публічна інформація», підрубриці «публічна інформація щодо містобудівної діяльності», а також містобудівна документація буде розміщена на інформаційному стенді на першому  поверсі будинку рад і у  відділі містобудування та архітектури каб. 105 (1-й поверх), тел.6-17-39 з  21 липня 2020 року по 21 серпня 2020 року з 8-30 до 17-00 (понеділок-четвер), з 8-30 до 16-00 (п’ятниця) за адресою:  м.Ковель вул. Незалежності,73. 
     
Пропозиції надаються особисто або через уповноваженого представника на ім’я міського голови  за адресою: м. Ковель, вул. Незалежності,73  або на електронну пошту zvernennya@kovelrada.gov.ua до 21 серпня 2020 року.                
     
 Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника.
       
Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.
Пропозиції, надані після встановленого строку залишаються без розгляду.
Подані пропозиції розглядаються у місячний строк.
Громадські слухання з обговорення містобудівної документації «Детальний план території реконструкції забудови по вулиці Макаренка, 30 в місті  Ковелі Волинської області» відбудуться 18 серпня 2020 року о 15.00 в сесійному залі  Ковельської міської ради за адресою: м.Ковель, вул.Незалежності,73 (2-й поверх).

Відділ містобудування та архітектури
виконавчого комітету Ковельської міської ради

Читайте також:

21 липня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти