Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі ліквідовують наслідки підтоплень житлових будинків

У Ковелі ліквідовують наслідки підтоплень житлових будинків

Зливи, які пройшли останнім часом, додали клопотів ковельчанам. Чимало обійсть нині потерпає від підтоплень.  

Міський голова Олег Кіндер дав доручення відповідним службам контролювати ситуацію, оперативно реагувати на звернення громадян та своєчасно надавати допомогу.

Як повідомив директор КП “Добробут “ Ігор Михалевич, ще з п’ятниці працівники підприємства задіяні на ліквідації наслідків підтоплень присадибних ділянок. Роботи не припинялись на вихідних, продовжуються вони і нині.

За його словами, особливо гострою є ця проблема для мешканців другого Ковеля, зокрема вулиці Богдана Хмельницького та провулку Фестивального, мікрорайону вулиць Липинського-Грибоєдова, вулиці Академіка Люльки, Цинкаловського. Там через проливний дощ підтопило подвір’я, городи та житлові будинки.

«Використовуємо всі наявні ресурси. Але одночасно неможливо все охопити, адже цілі вулиці звертаються за допомогою», - наголосив Ігор Михалевич.

Також надають допомогу і представники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області.

Останніми роками у місті прокладаються нові мережі водовідведення, розчищаються існуючі, що дає певний результат. У деяких мікрорайонах це дозволило понизити рівень води на 80 сантиметрів. Втім, коли опади є надто рясними, водовідвідні системи не справляються з ними.

Читайте також:

07 липня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти